Libra Bank incepe anul tare – va credita 2 ansambluri rezidentiale

21-01-2016 / Blog rezidential

Libra Bank incepe anul tare – va credita 2 ansambluri rezidentialeLibra Bank începe anul 2016 cu 2 anunţuri notabile: va credita 2 ansambluri rezidenţiale, unul în Cluj şi celălalt în Braşov.

Libra Bank anunţa la începutul lunii ianuarie că va finanţa cu 40 de milioane lei un ansamblu rezidenţial din Cluj-Napoca şi, la doar câteva zile, banca declara că este pregătită să crediteze un alt proiect rezidenţial, de dată această în Braşov, despre care informaţiile sunt încă foarte puţine.

Referitor la ansamblul rezidenţial din Cluj-Napoca, acesta se va numi Platinia şi va fi construit pe terenul fostei fabrici de bere Ursus. Proiectul rezidenţial va găzdui 320 de apartamente de 2 camere, 3 camere şi 4 camere, cu termen de finalizare septembire 2016. De asemenea, proiectul va dispune şi de un mall de circa 13.000 mp, dar şi de restaurante şi cafenele.

"Am decis să finanţăm construcţia ansamblului rezidenţial Platinia pentru că este cel mai mare proiect în derulare din Cluj-Napoca, oraş cu perspective excelente pe piaţă imobiliară, lucru esenţial pentru orice banca. De asemenea, proiectul în sine are caracteristici deosebite, întrucât se află în centrul oraşului şi, în acest moment, peste 2/3 din apartamente sunt deja vândute. Am mai avut în vedere faptul că este singurul proiect din ţară care are un mall la parter şi mezanin. Suntem încrezători în economia românească şi rămânem deschişi să sprijinim, prin finanţare, proiecte importante, atât din Cluj-Napoca, cât şi din alte zone ale ţării”, au spus oficialii Libra Bank.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.