TIOR

Laszlo Csiki, Immofinanz: In 2014 vom avea noi proiecte rezidentiale in Bucuresti

Laszlo Csiki, Immofinanz: In 2014 vom avea noi proiecte rezidentiale in BucurestiLaszlo Csiki, şeful Adama şi country manager development România & Ungaria Immofinanz Group, a declarat că anul acesta grupul austriac va începe cu siguranţă cel puţin unul dintre proiectele rezidenţiale stabilite în Bucureşti.

 

Immofinanz este hotărât să-şi respecte promisiunile şi să înceapă noi construcţii rezidenţiale în România. După ce Adama, companie imobiliară ce aparţine de grupul austriac, anunţă că încearcă să obţină autorizaţiile pentru 2 ansambluri rezidenţiale din Bucureşti (în Berceni şi pe fosta platforma Ventilatorul), Laszlo Csiki a confirmat că anul acesta cel puţin unul dintre proiectele menţionate mai sus vor debuta: “Proiectele din Berceni şi Ventilatorul sunt în faza de evaluare. Cu siguranţă că la Berceni va fi rezidenţial, însă mai avem de aşteptat aprobările şi autorizaţiile. La Ventilatorul vom avea un proiect foarte mare. Decizia de derulare depinde de infrastructură şi de dezvoltarea zonei. În acest an o să avem precis proiecte. Primul va fi în Bucureşti”, a declarat reprezentantul companiei.

 

Laszlo Csiki este optimist în ceea ce priveşte piaţa rezidenţială din România, despre care spune că este mult mai atractivă acum decât în ultimii ani, însă segmentul de spaţii birouri este mai puţin sigur din punct de vedere investiţional.

 

Adama, companie preluată în 2011 de către Immofinanz, a construit în România peste 1.700 de apartamente, în Bucureşti, Braşov, Iaşi, Bacău şi Ploieşti.

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI