TIOR

Lansarea fazei a doua a complexului Greenfield se face in Stejarii Country Club

Lansarea fazei a doua a complexului Greenfield se face in Stejarii Country ClubFaza a doua a complexului rezidenţial Greenfield va fi lansată în Stejarii Country Club. Evenimentul va avea loc joi, 6 noiembrie 2014. Ansamblul Greenfield este situat în Băneasa.

 

Vânzarea celor 252 de apartamente noi din Băneasa, recent construite în ansamblul rezidenţial Greenfield, care formează faza a doua a proiectului va începe oficial joi, 6 noiembrie 2014. Cu ocazia lansării locuinţelor, dezvoltatorul imobiliar Impact are şi o promoţie pentru clienţi: primii 100 de cumpărători vor beneficia de o reducere de 100 euro/mp construit faţă de preţul de listă al apartamentelor.

 

Primele 3 noi blocuri din faza a doua a proiectului vor fi gata până la sfârşitul lunii decembrie, iar celelalte 6 imobile se vor finaliza în februarie 2015.

 

Dezvoltatorul Impact ar putea să primească în viitorul apropiat autorizaţie de construire pentru alte 27 de blocuri pe care doreşte să le construiască în ansamblulu rezidenţial Greenfield.

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI