Lansare de casa noua in ansamblul rezidential Good Residence

22-07-2015 / Blog rezidential

Lansare de casa noua in ansamblul rezidential Good ResidenceCasa Vela este un nou model de locuinţă din ansamblul rezidenţial Good Residence, conform anunţului site-ul complexului rezidenţial din Nordul Bucureştiului. Vezi mai jos care sunt detaliile tehnice ale casei Vela.

 

100 mp, 4 camere, 2 băi, suprafaţă de teren cuprinsă între 419 şi 508 mp. Acestea sunt, foarte pe scurt, detaliile tehnice ale casei Vela, din cel mai nou cartier Good Residence – Terra. Dacă te întrebi cât plăteşti pentru casa Vela, răspunsul este 87.000 euro (TVA inclus), pentru locuinţa cu suprafaţă standard de teren de 419 mp. Terenurile mai mari, de până la 508 mp, sunt şi ele disponibile, în funcţie de necesităţile tale.

 

Ca locatar în ansamblul rezidenţial Good Residence, te vei află la mică distanţă de Şoseaua Pipera-Tunari şi, implicit, vei face câteva minute până în Bucureşti. De asemenea, DN1 este la doar câţiva paşi, aşa că drumurile la munte, vor fi uşoare şi rapide. Mai adăugăm calitatea deosebită a caselor, preţurile excelente şi faptul că viaţă la curte, lângă Bucureşti, te scuteşte de neplăcerile traiului la apartament, în oraş şi avem tabloul complet al ansamblului rezidenţial Good Residence.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.