TIOR

Lansare cu invitati de seama a fazei a doua din ansamblul New Residence

Lansare cu invitati de seama a fazei a doua din ansamblul New ResidenceVineri, 24 octombrie 2014, a avut loc lansarea oficială a celei de-a doua faze a complexului rezidențial New Residence, din Măgurele. La eveniment au participat oaspeți de seamă, precum viceprimarul orașului Măgurele, Narcis Constantin sau ambasadorul Marii Britanii la București, domnul Paul Brummell.

 

Lansarea oficială a celei de-a doua faze din complexul rezidențial New Residence, din Măgurele, a fost marcată de prezența viceprimarului orașului, domnul Narcis Constantin și a ambasadorului Marii Britanii la București, Paul Brumell. Acesta din urmă a primit și un premiu, din partea manager-ului de proiect New Residence, Cristian Mercioniu: o emblemă a orașului Măgurele.

 

Faza a doua a complexului New Residence este formată din peste 60 de apartamente noi, repartizate în 4 blocuri. Acestea se alătura celor 46 de locuințe construite în prima etapă. Proiectul din Măgurele este prevăzut să cuprindă 10 imobile, cu peste 200 de locuințe. Apartamentele au prețuri de pornire de la 19.000 de euro. Investiția aparține unei companii româno-britanică, ARDC.

 

Vezi în videoclipul de mai jos conferința de presă de la evenimentul lansării fazei a doua din New Residence.

 

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI