TIOR

La ce preturi se vand apartamentele noi de langa metrou

La ce preturi se vand apartamentele noi de langa metrouApropierea de metrou este unul dintre factorii importanţi luaţi în calcul de către bucureştenii care vor să cumpere apartamente noi. Iată care sunt cele mai accesibile oferte de apartamente noi din Bucureşti, aflate în zona staţiilor de metrou.

 

 

Apartamente noi în estul Bucureştiului, de la 20.000 de euro

 

Cele mai ieftine locuinţe noi din estul Bucureştiului, din apropierea metroului, costă 20.000 de euro. Desigur, ne referim la garsoniere, care se află în ansamblul rezidenţial Titan Trapezului Residence, poziţionat la doar câteva minute distanţă de staţia 1 Decembrie 1918. Aici şi apartamentele de 2 camere sunt atractive ca preţ, cele mai accesibile costând 26.000 de euro!

 

Un alt ansamblu rezidenţial cu apartamente noi foarte ieftine este şi Amalia Rezident, din aceeaşi zona 1 Decembrie 1918. Garsonierele se vând de la 30.500 de euro, iar apartamentele de 2 camere de la 48.000 de euro, însă suprafeţele sunt mai mari faţă de cele din complexul Titan Trapezului Residence.

 

Apartamente noi din sudul Bucureştiului, cele mai mici preţuri din oraş

 

Cele mai mici preţuri pentru apartamente noi din apropiere de metrou sunt în sudul Bucureştiului. În complexuri rezidenţiale precum Gama Residence, Brown Residence sau Apollo Residence Berceni locuinţele din vecinătatea unor staţii de metrou că Dimitrie Leonida sau Piaţa Sudului sunt foarte accesibile că preţ. Garsonierele se pot achiziţiona la preţuri în jur de 20.000 de euro, iar apartamentele de 2 camere costă chiar şi sub 30.000 de euro.

 

53.000 de euro – cel mai mic preţ pentru apartamente noi de 2 camere din apropiere de centru

 

53.000 de euro este cel mai mic preţ pentru apartamente noi din apropiere de centrul Bucureştiului. Situat foarte aproape de staţia de metrou Mihai Bravu, ansamblul rezidenţial Vitan Rezidenţial îţi oferă locuinţe spaţioase, cu terase şi cu toate finisajele incluse.

Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI