TIOR

Judetul Arges, in lista DezvoltatorImobiliar.ro

Județul Argeș, în lista DezvoltatorImobiliar.roPiteștiul este cel mai nou oraș cu oferte de ansambluri rezidențiale pe care vizitatorii le pot găsi pe DezvoltatorImobiliar.ro. Cel mai mare portal din România cu oferte rezidențiale continuă expansiunea. După București, Ilfov, Sibiu, Brașov, Constanța, Prahova, Alba și Bacău, a venit rândul județului Argeș.

Maia Banat este primul ansamblu rezidențial din județul Argeș care intră în oferta portalului nostru. Ansamblul Maia Banat se află într-o zonă ferită de traficul urban din Pitești. Complexul este foarte aproape de școli, de spitale, de bănci, de piață, dar și de transportul public. Cumpărătorii pot alege între un apartament de două camere sau o garsonieră. În plus, modalitățile de plată sunt numeroare: de la plata cash, până la credit imobiliar, ipotecar sau credit prin Prima Casă. Mai multe detalii găsiți pe pagina ansamblului Maia Banat de pe DezvoltatorImobiliar.ro

Îți cauți o casă sau un apartament nou? DezvoltatorImobiliar.ro este locul unde îti poți găsi locuința mult visată. Pe lângă cele peste 200 de ansambluri rezidențiale din toată țara, DezvoltatorImobiliar.ro adaugă constant noi oferte pentru a-i da posibilitatea vizitatorului să aleagă dintr-o gamă variată de case și apartamente. DezvoltatorImobiliar.ro este unicul portal din România care realizează interviuri video ample cu reprezentanții dezvoltatorilor imobiliari, agențiilor imobiliare, bănci, arhitecți, notari etc. Cu ajutorul tururilor virtuale, utilizatorii portalului DezvoltatorImobiliar.ro pot vizita online, fie locuința dorită, fie complexul rezidențial de care sunt interesați.

Cele mai bune oferte de case și apartamente noi le găsiți pe www.DezvoltatorImobiliar.ro

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI