TIOR

Iti doresti un apartament in Cluj? Vezi ce ansambluri rezidentiale poti alege

Iti doresti un apartament in Cluj? Vezi ce ansambluri rezidentiale poti alegeEști în căutarea unor apartamente noi în Cluj? Printre cele mai mari ansambluri rezidențiale din Cluj sunt Vivacity Residence, Luxor 3 și Omnia Residence. Află din articolul nostru toate informațiile de care ai nevoie despre acestea.

 

Unul dintre cele mai importante proiecte de ansambluri rezidențiale din Cluj este Vivacity Residence. Acesta se află în cartierul Gheorgheni. Ansamblul rezidențial cuprinde 155 de apartamente noi. La ora actuală, mai sunt disponibile doar trei unități. Pe viitor, se vor mai construi și alte locuințe.

 

 

Suprafețele generoase și dotările moderne recomandă apartamentele noi din Vivacity. De asemenea, în ansamblul rezidențial din Cluj, locatarii beneficiază de două săli de petrecere, sală de fitness, terenuri de baschet și minifotbal sau mese de ping-pong și billiard. Cei mici se pot distra în locurile de joacă special amenajate pentru ei. Locuitorii din ansamblul rezidențial din Cluj, Vivacity Residence, se află la o mică distanță de mall-ul din oraș, de hipermarket-uri sau de centre medicale, grădinițe sau școli.

 

Prețuri mici pentru ansambluri rezidențiale din Cluj

 

În ansamblul rezidențial Luxor 3, clienții pot alege dintre 522 de apartamente noi. Situat la doar câteva minute, de Cluj, în Floresti, ansamblul rezidențial iese in evidență datorită prețurilor și dotărilor foarte bune. Garsonierele noi, de 39 metri pătrați utili, costă 16.000 de euro. Apartamentele de 2 camere au prețuri de la 19.900 de euro (56 mp utili), iar cele de 3 camere se vând pentru 36.000 de euro (75 mp utili, plus un balcon de 15 mp).

 

Apartamentele noi din ansamblul rezidențial din Cluj, Luxor 3, dispun de dotări de calitate. Astfel, apartamentele au uși metalice la intrare, centrale termice Ariston, calorifere Purmo, geamuri termopan cu tâmplărie PVC 5 camere și instalații electrice și sanitare.

 

Omnia Residence este un alt ansamblu rezidențial din apropiere de Cluj. Amplasat în localitatea Apahida, la doar 10 kilometri de centrul orașului, Omnia Residence este un ansamblu rezidențial mixt, de case și apartamente noi. În total, aici sunt 76 de case cu teren, 14 vile cu apartamente și 4 blocuri de apartamente.

 

Care sunt avantajele caselor si apartamentelor noi din ansamblul rezidențial Omnia? Suprafețele generoase (144 de metri pătrați construiți pentru case și între 33 și 71 de metri pătrați pentru apartamente). De asemenea, clienții pot alege și o grădină pentru apartamente. Pentru case, sunt disponibile terenuri cuprinse între 175 mp și 1050 mp.

 

Sursa foto: vivacity.ro

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI