TIOR

Ioannis Papalekas construieste un ansamblu rezidential in Floreasca

Ioannis Papalekas construieste un ansamblu rezidential in FloreascaIoannis Papalekas construieşte un ansamblu rezidenţial în Floreasca, pe terenul fostei fabrici Automatica. Proiectul rezidenţial va avea 600 de apartamente, în 3 blocuri.

 

Cunoscutul om de afaceri grec Ioannis Papalekas va construi un ansamblu rezidenţial în Floreasca, prin intermediul firmei sale, Globalworth. Terenul pe care va fi dezvoltat proiectul a fost ocupat de fabrica Automatică. 6.000 mp este lungimea terenului.

 

Apartamentele din ansamblul rezidenţial vor avea preţuri de vânzare cuprinse între 1.500 şi 1.700 euro/mp, iar suprafeţele locuinţelor se vor încadra între 100 şi 120 mp.

 

De asemenea, omul de afaceri Ioannis Papalekas ar putea construi şi spaţii comerciale şi o clădire de birouri. Întregul proiect va necesita o investiţie de 140 milioane euro. Primele locuinţe vor fi construite în prima faza, la fel ca spaţiile comerciale.

 

Ioannis Papalekas şi compania Globalworth deţine mai multe clădiri de birouri în Bucureşti şi va investi în viitor şi în alte segmente.

 

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI