TIOR

Investitii de 7 milioane de euro in ansamblul rezidential Cosmopolis, in 2013

Investitii de 7 milioane de euro in ansamblul rezidential Cosmopolis, in 2013Anul 2013 a fost unul fructos pentru ansamblul rezidenţial Cosmopolis. Deşi era prevăzut să se construiască 150 de locuinţe, în acest an dezvoltatorul Opus Land Development a reuşit să ridice 260 de unităţi locative, o investiţie care a costat în jur de 7 milioane de euro.

 

După ce, la începutul lunii decembrie, în Cosmopolis a fost finalizat încă un bloc de apartamente (alcătuit din 80 de locuinţe), numărul de unităţi locative construite de-a lungul anului 2013 în acest ansamblu rezidenţial se ridică la 260. Acesta este şi numărul de apartamente noi vândute, conform lui Gabriel Voicu, reprezentant al agenţiei Coldwell Banker Affiliates of România, care se ocupă de tranzacţiile din Cosmopolis. De asemenea, în complex au fost închiriate şi 70 de locuinţe, aproximativ jumătate de către Gheorghe Hagi, pentru jucătorii echipei sale, Viitorul Constanţa.

 

Apartamentele din complexul Cosmopolis, din zona de nord-est a Bucureştiului, au preţuri care încep de la 32.000 de euro, în vreme ce vilele sunt disponibile pentru minimum 90.000 de euro.

 

De la începutul construcţiei ansamblului Cosmopolis au fost finalizate în jur de 1.300 de locuinţe. În total s-au investit 230 de milioane de euro, atât pentru ridicarea unităţilor locative, cât şi pentru construirea facilităţilor complexului (piscine, spații comerciale, cafenea, sală de fitness, teren de tenis, grădiniță etc).

 

Cosmopolis este dezvoltat de către turcii de la Opus Land Development, care au o experienţă de aproximativ 50 de ani în domeniul construcţiilor şi au construit mii de apartamente sau camere de hotel în mai multe ţări din întreaga lume.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI