Investitie de 10 milioane de euro intr-un ansamblu rezidential din Cluj

14-11-2014 / Blog rezidential

Investitie de 10 milioane de euro intr-un ansamblu rezidential din ClujAnsamblurile rezidenţiale de lux îşi fac loc şi în afara Bucureştiului. Un dezvoltator imobiliar din Cluj Napoca se pregăteşte de lansarea unui proiect rezidenţial de 10 milioane de euro, din apropiere de centrul oraşului transilvănean.

 

Riviera Luxury Residence este un ansamblu rezidenţial de lux, care va fi gata în luna decembrie. Acesta se află în cartierul Gheorgheni, la câteva minute distanţă de centrul oraşului Cluj-Napoca. Dezvoltatorul proiectului, compania I & C Transilvania Construcţii, a investit 10 milioane de euro în construcţia complexului, dovadă că se pot investi bani mulți nu doar în ansambluri rezidențiale din București.

 

Riviera Luxury Residence va avea 91 de apartamente, de 2, 3 şi 4 camere. Potrivit reprezentanţilor companiei care se ocupă de vânzările din complex, pentru o pătrime dintre locuinţe s-au semnat deja antecontracte: "Am încheiat deja precontracte pentru 25% din proiect. 2014 este un an bun pentru piaţa rezidenţială, atât la nivel naţional cât şi la nivel local. După cinci ani de regres şi apoi stagnare, piaţa imobiliară clujeană a înregistrat un plus semnificativ, cu o cerere în creştere, mai multe tranzacţii încheiate şi un număr aproape triplu de unităţi noi finalizate comparativ cu 2013".

 

Apartamentele din Cluj-Napoca, din Riviera Luxury Residence, vor avea preţuri de la 1.300 euro/metru pătrat util, fără TVA.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.