TIOR

Investiţie de maximum 1,5 milioane de euro într-un proiect rezidenţial din Băneasa

Investiţie de maximum 1,5 milioane de euro într-un proiect rezidenţial din BăneasaDezvoltatorul imobiliar care a construit proiectul rezidenţial Vila Coresi, din apropiere de Parcul Bazilescu, din Capitală, pregăteşte o nouă investiţie în Bucureşti. Aflaţi mai multe amănunte în continuarea articolului.


În primăvara anului 2014, dezvoltatorul imobiliar care a fost premiat în 2010, la Anuala de arhitectură din Timişoara, pentru proiectul Vila Coresi, plănuieşte să demareze lucrările la un nou ansamblu rezidenţial de mici dimensiuni. Acesta va fi ridicat în zona Băneasa, din Bucureşti şi va fi alcătuit din maximum 10 apartamente. 4 dintre acestea vor fi la vânzare, în vreme ce restul de până la 6 vor fi destinate închirierii. Conform surselor, investiţia totală nu va depăşi 1,5 milioane de euro.


Despre proiectul rezidenţial Vila Coresi


Proiectul rezidenţial Vila Coresi, format din 7 apartamente de lux, a fost început în anul 2007, fiind finalizat doi ani mai târziu. În prezent, acesta este vândut în întregime.

 Deşi, iniţial, unităţile locative costau între 220.000 de euro şi 318.000 de euro, locuinţele au fost vândute la preţuri mult mai scăzute (între 200.000 şi 260.000 de euro), din cauza crizei care a lovit imobiliarele din România.


Primul cumpărător din proiectul rezidenţial Vila Coresi a achiziţionat un apartament în anul 2008, însă dezvoltatorii au trebuit să mai aştepte încă 5 ani până ce complexul a fost vândut în întregime.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Băneasa!

 

Sursa foto: vilacoresi.ro

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI