TIOR

Intra in cursa pentru noul premiu – un aspirator vertical Rowenta!

Intra in cursa pentru noul premiu – un aspirator vertical Rowenta!Revenim cu informaţii despre seria competiţiilor DezvoltatorImobiliar.ro. Noul premiu de casă nouă pe care portalul DezvoltatorImobiliar.ro îl oferă este un super aspirator vertical Rowenta. Care sunt condiţiile şi criteriile de participare îţi spunem în continuare.

 

Aşa cum v-am promis, continuăm seria concursurilor DezvoltatorImobiliar.ro. Acum punem la bătaie un foarte util şi practic premiu de casă nouă – un aspirator vertical performant Rowenta.

 

Dacă te abonezi la newsletter-ul DezvoltatorImobiliar.ro până la data de 31 ianuarie 2016 eşti înscris automat în concursul pentru câştigarea unui aspirator vertical. De asemenea, toţi abonaţii de până acum ai portalului participă la tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorului, care va avea loc pe 1 februarie 2016. Extragerea se va face prin intermediul site-ului random.org.

 

De reţinut că la extragere participă toţi abonaţii Newsletterului DezvoltatorImobiliar.ro, după cum am scris şi mai sus, însă dezabonarea atrage după sine imposibilitatea de a participa automat la viitoarele concursuri cu premii organizate de portalul DezvoltatorImobiliar.ro.

 

Rămâi conectat la DezvoltatorImobiliar.ro pentru cele mai proaspete ştiri imobiliare, articole de home design şi de arhitectură, dar şi pentru cele mai noi oferte rezidenţiale!

 

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI