TIOR

Intra in cursa pentru castigarea unui espressor Tchibo!

Intra in cursa pentru castigarea unui espressor Tchibo!A venit timpul pentru un nou concurs marca DezvoltatorImobiliar.ro! Dacă eşti abonat la newsletterul portalului DezvoltatorImobiliar.ro sau dacă te abonezi până la data de 31.05.2016 poţi câştiga un espressor Tchibo Cafissimo!

Vrei să fii la zi cu cele mai noi informaţii din piaţa imobiliară? Eşti interesat să cunoşti tendinţele actuale de amenajări interioare şi de arhitectură? Îţi doreşti să-ţi cumperi o locuinţă? Atunci poţi câştigă un premiu oferit de portalul DezvoltatorImobiliar.ro.

În perioada 14 aprilie – 31 mai 2016, portalul DezvoltatorImobiliar.ro organizează un concurs ce are ca premiu un espressor Tchibo Cafissimo. Cum v-am obişnuit deja, tragerea la sorţi în urma căreia vom desemna câştigătorul va fi realizată folosind serviciul random.org.

Cine poate participa la concursul DezvoltatorImobiliar.ro?

La extragere participă toţi abonaţii Newsletterului www.DezvoltatorImobiliar.ro. Dezabonarea atrage după sine imposibilitatea de a participa automat la viitoarele concursuri cu premii organizate de portalul DezvoltatorImobiliar.ro.

Pentru mai multe informaţii despre premiul oferite de portalul DezvoltatorImobiliar.ro poţi intra pe pagina oficiala a concursului.

În week-endul 15-17 aprilie 2016 ne găseşti la Târgul Naţional Imobiliar

Pe durata Târgului Naţional Imobiliar, desfăşurat în perioada 15-17 aprilie, la Palatul Parlamentului, Sala Unirea, ne găseşti la standul DezvoltatorImobiliar.ro, unde te poţi înscrie direct la concurs.

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI