TIOR

Intra in atmosfera de la Targul National Imobiliar!

Intra in atmosfera de la Targul National Imobiliar!

DezvoltatorImobiliar.ro, partenerul Târgului Național Imobiliar începând cu anul 2014, a realizat un tur virtual și o prezentare video a evenimentului imobiliar al lunii aprilie!

DezvoltatorImobiliar.ro, portalul cu cele mai multe oferte rezidenţiale din România (peste 1.300 de locuinţe din ansambluri rezidențiale din București, ansambluri rezidențiale din Brașov și din multe alte orașe ale țării) realizează încă din anul 2013 tururi virtuale complete ale locuințelor și prezentări video ale evenimentelor imobiliare din România.

Ce este turul virtual?

Turul virtual este o unealtă excelentă prin care puteţi vedea un spaţiu şi cu care puteţi interacţiona, ca şi când aţi fi prezenţi acolo. De aceea, cu ajutorul tururilor virtuale, vizitatorii portalului DezvoltatorImobiliar.ro, au şansa să vizioneze online, fie locuinţa dorită, fie complexul rezidenţial de care sunt interesaţi. Orice amănunt, de la tipul compartimentării, până la calitatea materialelor folosite la construcţie sunt în acest fel foarte uşor de observat.

În turul virtual se poate naviga tridimensional pentru a avea o viziune completă asupra apartamentului/casei sau a proiectului rezidenţial. În fiecare tur virtual se poate accesa planul (schiţa) locuinţei.

Calitatea tururilor virtuale realizate de către portalul DezvoltatorImobiliar.ro este cea mai bună din întreaga piaţă de profil. Acest lucru se datorează materialelor premium, dar şi a grijii la detalii şi a respectului pentru fiecare client în parte, pentru care oferim aceste servicii.

Puteți vedea mai jos un exemplu de tur virtual realizat de către DevoltatorImobiliar.ro la Târgul Național Imobiliar:

Prezentările video ale portalului DezvoltatorImobiliar.ro – fii la curent cu noutățile din piața imobiliară!

Echipa DezvoltatorImobiliar.ro este prezentă la toate marile evenimentele imobiliare importante din România (precum lansări de proiecte noi, conferinţe de presă pe teme imobiliare, târguri imobiliare etc...) şi vă ţine la curent cu toate noutăţile din piaţă. Interviuri şi prezentări video (filmări de la faţă locului), pentru toţi utilizatorii interesaţi de aceste domenii sunt lucruri pe care le facem constant, cu profesionalism şi pasiune.

La Târgul Național Imobiliar, care a avut loc la Palatul Parlamentului, din Bucureşti, între 15 şi 17aprilie 2016, DezvoltatorImobiliar.ro a realizat o prezentare video completă, în care puteţi vedea toţi partenerii evenimentului imobiliar (dezvoltatorii, agenţiile şi băncile care au fost la târg). De asemenea, în secţiunea de interviuri a portalului DezvoltatorImobiliar.ro puteţi vedea afla cele mai noi informaţii rezidenţiale, direct de la reprezentanţii proiectelor care au fost prezente la marele eveniment imobiliar.

Puteți vedea mai jos un exemplu de prezentare video, realizată la Târgul Național Imobiliar:

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI