TIOR

Interes foarte mare pentru ansamblul chinezilor din Craiova

Interes foarte mare pentru ansamblul chinezilor din CraiovaLocuitorii oraşului Craiova sunt foarte interesaţi să cumpere locuinţe în ansamblul rezidenţial construit de către o companie chineză. Două treimi dintre cele 1.800 de apartamente anunţate au fost deja rezervate.

 

Promovarea intensă în media locală da roade în cazul celui mai mare proiect rezidenţial care se construieşte în Craiova. Două treimi dintre cele 1.800 de apartamente care se vor construi au fost deja rezervate, cu mai bine de un an înainte de lansarea ansamblului.

 

Cât vor costa locuinţele?

 

Cele mai ieftine locuinţe din ansamblul rezidenţial din Craiova vor costa 19.000 de euro iar cele mai scumpe vor ajunge până aproape de 60.000 de euro. Preţurile nu includ TVA. La vânzare vor fi garsoniere, apartamente de 2 camere, apartamente de 3 camere şi penthouse-uri.

 

Locatarii vor avea acces la o piscină şi vor beneficia de locuri de parcare. În ceea ce priveşte utilităţile şi infrastructura zonei, s-au primit asigurări că municipalitatea se va ocupa de aceste lucruri.

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI