TIOR

INS a publicat raportul autorizatiilor de constructii pentru cladiri rezidentiale pe 2014

INS a publicat raportul autorizatiilor de constructii pentru cladiri rezidentiale pe 2014INS a publicat raportul autorizaţiilor de construcţii pentru clădiri rezidenţiale pe anul 2014. Află câte locuinţe noi ne pregătesc dezvoltatorii imobiliari!

 

37.672 de autorizaţii pentru clădiri rezidenţiale au fost eliberate de-a lungul anului trecut în România, rezultat asemănător cu cel din 2013, informează INS. Aşadar, putem observa o constanţă pe piaţa din ţară noastră din acest punct de vedere, semn că dezvoltatorii imobiliari au din ce în ce mai multe încredere să investească în România.

 

Care au fost zonele ţării cu cel mai ridicat potenţial rezidenţial?

 

INS notează că dezvoltatorii imobiliari au obţinut anul trecut mai multe autorizaţii pentru construcţii rezidenţiale în zonele Bucureşti-Ilfov (+1.241) şi în Nord-Vest (+280). Deloc surprinzător, având în vedere volumul investiţiilor în proiecte de locuinţe noi din Capitală şi din zona de Vest a ţării.

 

Dorești să-ți cumperi o casă sau un apartament? Aruncă o privire peste oferta de locuințe din ansamblurile rezidențiale de pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro!

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI