TIOR

India se modernizeaza prin constructia a 100 de localitati inteligente

India se modernizeaza prin constructia a 100 de localitati inteligenteIndia se modernizează. Premierul ţării are de gând să construiască 100 de localităţi inteligente în întreaga ţară. Acestea vor avea tehnologii de comunicare dintre cele mai noi şi vor schimba înfăţişarea ţării.

 

"În trecut oraşele erau construite de-a lungul râurilor", a spus Modi, prim-ministrul indian, într-un discurs din iunie. Acum sunt construite de-a lungul autostrăzilor. Dar în viitor vor fi construite pe baza disponibilităţii reţelelor de fibră optică şi a infrastructurii din următoarea generaţie", a declarat prim-ministrul Indiei, referitor la construcţiile din această ţară.

 

Urbanizarea tot mai rapidă a populaţiei Indiei, datorită tentaţiei de a păstra competiţia cu China este motivul pentru care această ţară încearcă să se dezvolte cât mai mult, axându-se pe dezvoltarea oraşelor inteligente, cu infrastructură modernă.

 

Investiţia în oraşele inteligente va fi de 1,2 miliarde de dolari, care vor fi folosiţi anul viitor. O parte din aceste fonduri vor proveni de la investitori privaţi din alte ţări. Potrivit oficialilor din India, câteva dintre noile oraşe inteligente se construiesc deja, multe dintre ele în zona Delhi-Mumbai, marile centre politice şi de afaceri ale ţării.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI