TIOR

Incepe TNI – targul imobiliar al primaverii!

Incepe TNI –  targul imobiliar al primaverii!TNI (Târgul Naţional Imobiliar) este foarte aproape de start. Au mai rămas doar 3 săptămâni până la începutul marelui eveniment imobiliar, la care vor fi prezenţi o mulţime dintre cei mai importanţi jucători din piaţa imobiliară!

Berceni Rezidenţial, Smart City Residence, Trend Residence, agenţia imobiliară The Concept, Greenfield, BCR sunt doar câţiva dintre participanţii la Târgul Naţional Imobiliar, care va avea loc între 15 şi 17 aprilie în Bucureşti, la Palatul Parlamentului, în Sala Unirea.

De asemenea, la TNI vor fi prezente şi ansambluri rezidenţiale în premieră la acest eveniment imobiliar. Palladium Residence este unul dintre acestea. Proiectul este localizat în partea de SE a capitalei, în zona Theodor Pallady şi se remarcă mai ales prin raportul calitate-preţ excelent, dar şi prin locaţia aleasă, o zonă cu acces facil la mijloace de transport în comun. Complexul rezidenţial este format din 12 blocuri încadrate de spaţii verzi şi de parcuri minunate, astfel creând imaginea unui proiect plin de culoare şi de eleganță.

Cartierul Solar este un alt complex rezidenţial care va fi prezent la TNI şi care iese în evidenţă datorită unui element special: terasa clădirilor proiectului permite plasarea de panouri fotovoltaice (un nou trend în România ce ia amploare pe zi ce trece ), ce va ajuta la reducerea semnificativă a cheltuielilor comune de întreţinere din ansamblu. Panoul solar este un dispozitiv folosit pentru generarea de energie, care nu necesită materii prime, nu este poluantă şi în plus, este gratuită şi regenerabilă. Un panou solar fotovoltaic, spre deosebire de un panou solar termic, transformă energia luminoasă din razele solare direct în energie electrică. Componentele principale ale panoului solar sunt celulele solare. Astfel, vor fi amplasate 120 de panouri solare pe fiecare bloc (6 şiruri a câte 20 panouri ) şi un invertor, ce vor asigura energia electrică pentru spaţiile comune ale fiecărui bloc în parte.

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro va participa ca expozant, ca de fiecare dată în ultimii 3 ani, la târgul imobiliar al primăverii, TNI. Vă aşteptăm cu cele mai noi oferte din piaţa rezidenţială şi cu alte surprize!

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI