TIOR

Incepe targul imobiliar al lunii martie, Project Expo!

Incepe targul imobiliar al lunii martie, Project Expo!În week-endul 11-13 martie 2016, în parcarea centrală din Piaţa Victoriei din Bucureşti, se desfăşoară târgul imobiliar al lunii martie, Project Expo, la care cel mai mare portal cu oferte rezidențiale din România DezvoltatorImobiliar.ro participă ca partener! Intrarea la eveniment este liberă, iar programul pentru vizitatori este cuprins între orele 10,00 — 19,00, vineri şi sâmbătă, iar duminică între 10,00-16,00.

Târgul imobiliar al lunii martie, Project Expo, îşi deschide porţile între 11 şi 13 martie 2016, în Bucureşti, iar portalul DezvoltatorImobiliar.ro vă aşteaptă la faţa locului, cu numeroase oferte de case şi apartamente noi, din peste 80 de ansambluri rezidenţiale din România!

Printre ceilalţi expozanţi de la târgul imobiliar al lunii martie sunt Trend Residence, ISG Residence II, Greenfield, Palladium Residence, Confort City, Vista Rezidenţial, dar şi mulţi alţii.

Locuinţe de la 17.500 euro!

Cele mai ieftine locuinţe promovate la târgul Project Expo au preţuri de vânzare de la 17.500 euro (garsoniere, în zona de Sud a Bucureştiului), în timp ce casele noi au preţuri de pornire de la 65.000 euro. De altfel, dezvoltatorii prezenţi la eveniment au anunţat reduceri chiar şi de peste 5.000 euro pentru ofertele din portofoliu. Este şi cazul pentru un complex rezidenţial din Estul capitalei, acolo unde, pe durata târgului imobiliar, apartamentele de 2 camere costă 46.500 euro, reduse de la 51.500 euro. Discounturi sunt oferite şi de către dezvoltatorii imobiliari de case din Nordul Bucureştiului. Pentru o vilă duplex, de 5 camere, din Corbeanca, preţul promoţional este de 111.000 euro, de la 116.900 euro.

Organizatorii târgului Project Expo pregătesc şi concursuri cu premii pentru vizitatori. De-a lungul celor 3 zile de eveniment, toţi vizitatorii vor primi un fluturaş cu 4 întrebări care se referă la motivul pentru care au trecut pragul Târgului Imobiliar Project Expo: ce tip de locuinţă caută, ce buget au disponibil, ce zonă preferă şi ce calităţi trebuie să aibă căminul ideal. În schimbul acestui fluturaş, oricine va avea posibilitatea să extragă, dintr-un bol aflat la standul Organizatorilor, un loz răzuibil din care va afla pe loc ce a câştigat. Printre premiile care pot fi extrase se află și un televizor LG, full HD, cu diagonala de 109 cm sau diverse obiecte de amenajări interioare.

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI