TIOR

Incepe Project Expo, targul imobiliar al verii!

Incepe Project Expo, targul imobiliar al verii!Project Expo, târgul imobiliar al verii, se desfăşoară în week-endul 1-3 iulie 2016, în Piaţa Victoriei, din Bucureşti. Participanţii aşteaptă vizitatori în număr mare, datorită succesului de care evenimentul imobiliar s-a bucurat în ultimii ani.

Case şi apartamente în multe dintre cartierele Bucureştiului, dar şi în zonele limitrofe, la cele mai bune preţuri și la oferte care mai de care mai atractive. Asta oferă dezvoltatorii imobiliari şi agenţiile care vor fi prezente la Project Expo, târgul imobiliar al verii! Programul pentru vizitatori este cuprins între orele 10,00 - 19,00, vineri şi sâmbătă, iar duminică între 10,00 – 16,00.

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, partener ai targului Project Expo

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro este unul dintre partenerii de seamă ai târgului imobiliar Project Expo. Pe DezvoltatorImobiliar.ro găsiţi peste 1.500 de oferte de locuinţe noi, în ansambluri rezidenţiale din Brașov, ansambluri rezidențiale din București și din numeroase alte zone ale țării.

Încă din prima parte a anului 2013, DezvoltatorImobiliar.ro a surprins piața imobiliară din România prin introducerea modalităților de promovare inovatoare: fotografiile profesionale, tururile virtuale, prezentările și interviurile video, plus, începând cu anul 2016, filmările aeriene.

DezvoltatorImobiliar.ro este unicul portal din România care realizează interviuri video ample cu reprezentanții dezvoltatorilor imobiliari, agențiilor imobiliare, bănci, arhitecți, notari etc... Echipa DezvoltatorImobiliar.ro este prezentă și la cele mai importante evenimente imobiliare din România (lansări de proiecte imobiliare noi, conferințe de presă imobiliare, târguri imobiliare etc...), de unde transmite cele mai noi știri imobiliare prin interviuri și prezentări video.

Cu ajutorul tururilor virtuale, utilizatorii portalului DezvoltatorImobiliar.ro pot vizita online, fie imobilul dorit, fie proiectul imobiliar de care sunt interesați. Astfel, DezvoltatorImobiliar.ro aduce ofertele dorite în casele oamenilor, fiind inovatorul absolut al pieței imobiliare din România.

Filmările aeriene sunt cele mai spectaculoase modalități de promovare pentru proiectele imobiliare. Altitudinea mare de la care se realizează filmările aeriene conduce la rezultate extraordinare: fotografii și filmări de o calitate și de o claritate unice. Din acest motiv, materialele obținute te vor ajuta la alegerea casei mult dorite.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI