TIOR

Incasari de peste 11 milioane de euro pentru un ansamblu in insolventa

Incasari de peste 11 milioane de euro pentru un ansamblu in insolventaDin luna februarie 2012, în ansamblul rezidenţial de lux, Alia Apartments, s-au vândut 49 de locuinţe. Preţul mediu per unitate a fost de 228.500 de euro, conform administratorului judiciar al proiectului, Casa de Insolvenţă Transilvania.

 

Ca urmare a vânzării celor 49 de apartamente din ansamblul de lux Alia Apartments, încasările au fost de 11,2 milioane de euro (fără TVA). În complexul Alia Apartments mai sunt disponibile doar în jur de 45 de locuinţe, din totalul celor 124 construite. Agenţia imobiliară Coldwell Banker Affiliates of România s-a ocupat de procesul de vânzare.

 

De asemenea, în ansamblul rezidenţial Alia Apartments au fost închiriate şi aproximativ 10 locuinţe. Chiria medie a fost de 2.200 de euro/lună.

 

Despre Alia Apartments

 

Ansamblul rezidenţial de lux, Alia Apartments, situat în apropiere de Arcul de Triumf, din Bucureşti, a fost finalizat în urmă cu 3 ani, de către o companie spaniolă, Cele 124 de apartamente (de la 2 camere, până la 6 camere) realizate sunt amplasate în 3 blocuri, de 6, 8 şi 20 de etaje. Ca facilităţi, în cadrul complexului sunt disponibile o parcare subterană, pe 2 etaje, piscine, saună, SPA sau sala de fitness. Locuinţele de la ultimul etaj al fiecărei clădiri au grădini proprii şi piscine, pe terase.

 

Sursa foto: aliaapartments.ro

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI