TIOR

Inca doua ansambluri rezidentiale de lux se construiesc in Bucuresti

Inca doua ansambluri rezidentiale de lux se construiesc in BucurestiÎncă 2 ansambluri rezidenţiale de lux se construiesc în Bucureşti. Investitorii imobiliari Andei Diaconescu şi Victor Căpitanu au început proiectele în acest an. Află unde vor fi amplasate complexurile rezidenţiale.

 

Ansamblul rezidenţial Madrigalului Residence şi ultima fază de dezvoltare a complexului One Floreasca Lake sunt cele mai noi proiecte rezidenţiale ale oamenilor de afaceri Andrei Diaconescu şi Victor Căpitanu. Ambele ansambluri se află pe marginea lacului Băneasa, din Bucureşti.

 

Complexul rezidenţial Madrigalului Residence se construieşte încă de la începutul anului 2014. Proiectul va avea o suprafaţă de 4.000 de mp şi va dispune de 14 apartamente de lux. Acestea vor fi lansate la toamnă. Dezvoltatorul imobiliar este compania One United Properties, fondată în urmă cu aproape 7 ani de către oamenii de afaceri Andrei Diaconescu şi Victor Căpitanu.

 

Tot pe malul lacului Floreasca este situat şi ansamblul rezidenţial One Floreasca Lake. Proiectul are o suprafaţă de 15.000 de mp construiţi şi dispune de 66 de apartamente noi în București, în 3 blocuri de câte 4 etaje. Primele 2 blocuri, de 42 de locuinţe, au fost vândute în 2013. Ultimul bloc, de 24 de apartamente, va fi finalizat anul viitor. La fel ca şi Madrigalului Residence, şi One Floreasca Lake este un proiect rezidenţial de lux.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Băneasa!

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI