TIOR

In Primaverii se construieste alt ansamblu rezidential de lux

In Primaverii se construieste alt ansamblu rezidential de luxÎn cartierul bucureştean Primăverii se construieşte un alt ansamblu rezidenţial de lux. Care este compania care se ocupă de acest proiect şi ce tipuri de apartamente vor fi disponibile aflaţi din articolul nostru.

 

Puşkin 1 Primăverii High Class Apartments va fi cel mai nou ansamblu rezidenţial de lux care se construieşte în zona Primăverii, din Bucureşti. Dezvoltatorul imobiliar este compania Dami Eco Electric, cunoscută în România pentru comerţul cu materiale electrice. Data finalizării ansamblului rezidenţial de lux este luna august a anului 2014.


Ce tipuri de apartamente vor fi disponibile?

 

Ansamblul rezidenţial de lux Puşkin 1 Primăverii High Class Apartments va fi alcătuit din 3 apartamente, dispuse pe 5 etaje. La parter şi la etajul 1 va fi construit un duplex, la etajul 2 va fi constuit un apartament de 3 camere şi la ultimele 3 etaje va fi construit un penthouse de 3 dormitoare, inclusiv o terasă.

 

Potrivit dezvoltatorului, apartamentul de 3 camere va avea o suprafaţă de 146 de mp şi o terasă de 12 mp, iar penthouse-ul va măsură 250 de mp şi o terasă de 170 de mp. La demisolul imobilului va fi disponibil şi un spaţiu comercial. Din cadrul proiectului nu lipsesc locurile de parcare subterane.


Care vor fi preţurile?

 

Preţurile din cel mai nou ansamblu rezidenţial din Primăverii vor începe de la 2.200 de euro/mp. Potrivit dezvoltatorului proiectului, apartamentele din cartierul bucureştean s-au redus cu până la 5.000 de euro/mp, din anul 2007 până în 2014.

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI