TIOR

In Pantelimon este in lucru un ansamblu rezidential

In Pantelimon este in lucru un ansamblu rezidentialDezvoltatorul imobiliar Nusco, implicat pe piaţă imobiliară din România pe segmentul de spaţii birouri, va termina în toamna acestui an un ansamblu rezidenţial în cartierul bucureştean Pantelimon, în apropiere de Mega Mall.

Citta' Residential Park este numele unui ansamblu rezidenţial pe care dezvoltatorul imobiliar Nusco îl construieşte în cartierul Pantelimon, din Bucureşti. Proiectul va cuprinde 4 blocuri de câte 11 etaje, cu 374 de apartamente. Prima fază a complexului rezidenţial din Pantelimon va fi alcătuită din 180 de apartamente, care vor fi gata în toamna acestui an.

Preţurile locuinţelor se vor încadra între 800 şi 1.000 euro/mp, fără TVA. Investiţia va fi în jur de 40-50 milioane euro.

Nusco mai lucrează la un ansamblu rezidenţial în Bucureşti

Grupul italian Nusco va termina în acest an un alt ansamblu rezidenţial în Bucureşti. Numele acestuia este Premio, iar localizarea sa este în apropiere de centrul Bucureştiului.

Italienii de la Nusco, ce au anunţat la finalul anului 2015 că au obţinut autorizaţie de construcţie pentru un ansamblu rezidenţial de 4 blocuri în cartierul Pantelimon, sunt aproape să livreze primul lor complex de locuinţe noi din capitală. Denumit Premio, acest ansamblu rezidenţial blocat din cauza crizei, ar urma să fie finalizat în martie 2016. Cele 32 de apartamente ale proiectului aveau în urmă cu 6 ani un cost estimat de construcţie de 15 milioane euro.

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI