TIOR

In mediul rural se vor construi cele mai multe locuinte

In mediul rural se vor construi cele mai multe locuinteÎn ianuarie cele mai multe autorizaţii pentru construcţii rezidenţiale au fost pentru zona rurală. Aproximativ trei sferturi dintre acestea s-au acordat pentru localităţile din afara Bucureştiului.

 

În mediul rural se vor construi cele mai multe locuinţe noi. Cel puţin acest lucru reiese din cel mai recent raport al Institutului Naţional de Statistică, care arată că 65% dintre autorizaţiile de construcţii rezidenţiale pe luna ianuarie 2014 au fost acordate pentru localităţile din afara Bucureştiului.

 

La nivel naţional, în prima lună a anului 2014 s-a putut observa o uşoară scădere a numărului de autorizaţii de construcţie pentru clădiri rezidenţiale, faţă de prima lună a anului 2013. Astfel, au fost acordate doar 1.573 de autorizaţii, conform Institutului Naţional de Statistică, un număr mai redus cu 7,1% în comparaţie cu ianuarie 2013.

 

Zonele din ţară cu cele mai multe şi cu cele mai puţine autorizaţii de construcţii rezidenţiale acordate

 

Cele mai multe autorizaţii pentru construcţii rezidenţiale acordate în ianuarie 2014 au fost pentru zona Bucureşti-Ilfov, zona de Vest şi zona de Nord-Vest. La polul opus, mai puţine autorizaţii au fost acordate în Sud-Muntenia, zona de Nord-Est şi în Centru.

 

Sursa foto: gandul.info

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI