In Dubai s-au vandut 70 de loturi pentru vile de lux la o ora de la lansare!

04-01-2014 / Blog rezidential

In Dubai s-au vandut 70 de loturi pentru vile de lux la o ora de la lansare!Nu este o utopie: primele 70 de parcele de teren pe care se vor construi vile de lux în proiectul rezidenţial Dubai Hills, din Emiratele Arabe Unite, s-au vândut în întregime într-o oră!

 

Cum era de anticipat, doar 70 de cumpărători au fost selecţionaţi pentru a participa la licitaţia pentru parcelele de teren aflate la vânzare. Evenimentul s-a desfăşurat în extravagantul hotel Armani, din Dubai, iar intrarea s-a făcut doar pe bază de invitaţie. Preţul pentru parcelele de teren a început de la fabuloasa sumă de 7 milioane de dolari, iar mulţi dintre ofertanţi au ajuns să plătească chiar şi peste 10 milioane de euro pentru o parcelă de pământ unde se vor construi unele dintre cele mai luxoase vile din lume.

 

Proiectul rezidenţial Dubai Hills a fost lansat în iunie 2013. De-a lungul lunilor ce au urmat, peste 10.000 de persoane şi-au manifestat interesul pentru a cumpăra o parcelă.

 

În total, se vor pune la “bătaie” 600 de parcele în Dubai Hills. Următoarea licitaţie va avea loc, după spusele dezvoltatorilor, în ianuarie 2014.

 

Dubai Hills va fi un ansamblu rezidenţial ce va oferi tot confortul şi dotările unui complex de lux. Acesta va dispune şi de un teren de golf, de 18 găuri.

 

Sursa foto: emirates247.com

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.