TIOR

In Deva vor fi construite 72 de locuinte sociale

In Deva vor fi construite 72 de locuinte socialePrimăria din Deva vrea să construiască 72 de locuinţe sociale, în 2 blocuri de câte 3 etaje. Lucrările vor fi gata în luna februarie a anului viitor şi vor presupune o investiţie de aproape 12 milioane de lei, sumă pusă la dispoziţie de la bugetul local.

 

În cartierul Grigorescu, din Deva, Primăria va construi 72 de garsoniere şi apartamente de 2 camere, până la începutul anului 2016. "Vor fi 2 blocuri de câte trei etaje ce vor fi construite pe structură metalică, uscată, tocmai ca perioada de implementare să fie cât mai redusă. Ne dorim că anul viitor, în februarie, lucrările să fie finalizate", a spus primarul municipiului Deva, Petru Mărginean.

 

Primăria doreşte să construiască, în mare parte, garsoniere de până la 40 metri pătraţi, care vor fi predate persoanelor din căminele de nefamilişti.

 

Administraţia locală din Deva intenţionează să mai ridice alte 2 blocuri de locuinţe sociale, tot în cartierul Grigorescu, după ce va termina prima fază a proiectului.

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI