TIOR

In ce zone din Nordul capitalei se inchiriaza apartamente?

In ce zone din Nordul capitalei se inchiriaza apartamente?În primele 3 luni ale anului 2016, zonele din Nordul Bucureştiului cu cele mai multe închirieri de apartamente au fost Băneasa şi Pipera, iar abia după aceea Aviatorilor, Primăverii şi Dorobanţi. Analiza a fost făcută de către compania Nordis.

Apartamentele de 2 camere şi vilele cu 5 camere au fost cele mai căutate proprietăţi imobiliare din Nordul Bucureştiului aflate la închiriere, cel puţin în primul trimestru al anului 2016, conform unui studiu al companiei Nordis. Media bugetului pe care românii au alocat-o închirierii de apartamente a fost în jurul sumei de 1.500 euro/lună.

Care sunt factorii decizionali în funcţie de care românii închiriază apartamente în Nordul Bucureştiului?

Preţul este cel mai important factor decizional pe care românii îl iau în calcul când închiriază apartamente în Nordul oraşului, la fel ca şi în celelalte părţi ale capitalei. Apoi urmează, în ordine, zona
în care locuinţa este amplasată, tipul imobilului, finisajele şi dacă apartamentul sau vila este mobilată sau nu.

Mai multe apartamente la închiriere în primul trimestru din 2016, faţă de primul trimestru din 2015

Conform Nordis, în primul trimestru din anul 2016 au fost mai multe oferte de apartamente la închiriere în Nordul Bucureştiului, comparativ cu aceeaşi perioadă de anul trecut. Motivul? Dezvoltatorii imobiliari au livrat mai multe locuinţe noi, destinate atât vânzării, cât şi închirierii. Această tendinţă a putut fi observată în majoritatea zonelor din ţară, nu doar în Bucureşti şi a fost confirmată chiar şi de către INS.

Pe lângă segmentul de închirieri locuinţe, compania Nordis se ocupă şi de vânzările din ansambluri rezidenţiale din Bucureşti, precum Park Residences 5, prezent şi pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro. Oferta de locuinţe din acest complex o puteţi găsi la pagina de ansambluri rezidenţiale din Băneasa.

Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI