TIOR

Impresii de la Targul National Imobiliar, octombrie 2013

Impresii de la Targul National Imobiliar, octombrie 2013Târgul Național Imobiliar, ediția octombrie 2013, unul dintre cele mai mari evenimente de profil, s-a dovedit a fi un succes. De-a lungul celor trei zile (4-6 octombrie) aproape 5.000 de vizitatori au venit să caute o locuință, având de ales din ofertele a peste 85 de expozanți. Echipa DezvoltatorImobiliar.ro a fos prezentă la eveniment și vă prezintă cele mai importante concluzii de la Târgul Național Imobiliar.

 

 

 

Zona de sud a Bucureștiului, principalul pol de atracție

 

Ca în fiecare an, cei mai mulți vizitatori s-au adunat la standurile ce promovau ansamblurile din sud. De altfel, la evenimentul din octombrie au avut loc și două lansari în premieră a unor ansambluri rezidențiale de mari dimensiuni: Vista Rezidențial Concept și Apollo Residence Berceni 2.

 

Primul dintre acestea, Vista Rezidențial Concept este un proiect imobiliar ce se anunțăîncă de pe acum unul de succes. Acesta se construiește în cartierul Berceni, în spatele Mall-ului Grand Arena. “Vista este un ansamblu rezidențial unic în România, datorită minunatei promenade comerciale, străjuite pe laterale de peste 100 de magazine și spații comerciale. Se vor construi peste 1.000 de apartamente, cu finisaje și dotări excelente, la prețuri mai mult decat convenabile. În mai sau iunie 2014 se vor termina primele 200 de locuințe, urmând ca la începutul lui 2015 să putem da în folosințăși restul de unități locative” a declarat pentru www.dezvoltatorimobiliar.ro Cătălin Grigore, directorul general al agentiei Sud Rezidential, cea care se ocupă de vânzările din Vista Rezidențial Concept.

 

Al doilea proiect de mare anvergură lansat în zona de sud la Târgul Național Imobiliar este Apollo Residence Berceni 2. Cu un total de peste 200 de apartamente ce se vor construi în 9 blocuri, ansamblul rezidențial Apollo Residence Berceni 2 se remarcă prin standardele ridicate de calitate, dar și prin raportul excelent calitate-preț. Viitorii locatari și vor putea alege finisajele locuințelor și vor beneficia de câte un loc de parcare gratuit.

 

Printre alte proiecte rezidențiale din zona de sud care au fost prezente la TNI au fost Confort Urban Residence Rahova, Gama Residence, Viva Residence sau Brown Residence.

 

Adama și Militari Residence, doi dezvoltatori de top de la Târgul Național Imobiliar

 

Nici dezvoltatorii de top, Militari Residence și Adama nu au pututlipsi de la Târgul Național Imobiliar. Atractivitatea zonelor în care se află complexurile acestora sau facilitățile și dotările de cea mai bună calitate pentru locuințe au convins o mulțime de clienși să viziteze standurile Militari Residence și Adama.

 

Dacă Adama a lansat 210 apartamente noi, în ansamblurile din Titan, Evocasa Optima și Edenia Titan cei de la Militari Residence au anunțat planurile de construcție pentru 200-300 de noi locuințe, în anul 2014.

 

Adama și Militari Residence sunt doi dintre cei mai mari devoltatori de ansambluri rezidențiale din România.

 

Ofertă bogată de apartamente și în celelalte zone ale Bucureștiului

 

Oferta de la un asemenea eveniment de anvergură trebuia să mulțumească pe toată lumea, iar TNI nu a dezamăgit nici în acest an. Sute de case și apartamente, o mulțime de prețuri promoționale și alte oferte speciale au fost la dispoziția vizitatorilor în ansambluri rezidențiale din nordul, centrul și chiar estul Capitalei, printre care Melita Residence, Shine Residence, Circului Park Tower, Omnix City, Avangarde Forest sau Casa Urbană.

 

Studiu Târgul Național Imobiliar

 

La fel ca și la ediția din mai a TNI, grupul de marketing și cercetare de piață ElQual – membru ESOMAR si SORMA, la solicitarea DezvoltatorImobiliar.ro, a realizat un studiu asupra pieței imobiliare. Rezultatele, mai mult decât interesante, le puteți vedea aici.

 

Ce au spus vizitatorii TNI

 

Numărul mare de proprietăți scoase la vânzare în toate zonele Bucureștiului au atras la Târgul Național Imobiliar aproape 5.000 de vizitatori în cele 3 zile de eveniment. Concluzia unanim acceptată a fost aceea că oferta a fost bogatăși pe toate gusturile.

 

Mai jos puteți vedea un scurt mixaj cu opiniile vizitatorilor de la TNI.

 


Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI