TIOR

Impact mizeaza pe Bucuresti, vrea sa vanda terenurile din tara

Impact mizeaza pe Bucuresti, vrea sa vanda terenurile din taraDezvoltatorul imobiliar Impact mizează pe ansamblul rezidenţial Greenfield, din Băneasa şi are de gând să vândă terenurile pe care le are în ţară. Totuşi, proiectul din zona Barbu Văcărescu va fi demarat şi cele 1.000 de apartamente plănuite se vor construi.

 

Impact, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România, mizează pe complexul rezidenţial Greenfield şi vrea să vândă terenurile pe care le are în Constanţa, Oradea, Ploieşti şi Bucureşti (cu excepţia celui recent cumpărat, din zona Barbu Văcărescu). În total, dezvoltatorul ar putea strânge fonduri importante, de pe urma vânzării terenurilor cu o suprafaţă de aproape 200.000 mp.

 

Astfel, Impact va putea dezvoltă cele 6.000 de apartamente din Băneasa şi din zona Barbu Văcărescu. În complexul din Băneasa, Greenfield, Impact şi-a propus să construiască circa 5.000 de locuinţe în următorii 7-8 ani, iar pe terenul din zona Barbu Văcărescu se vor construi aproximativ 1.000 de locuinţe, într-o perioadă mult mai scurtă.

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI