Impact are in plan ridicarea altor 252 de apartamente in Greenfield anul acesta

14-02-2015 / Blog rezidential

Impact are in plan ridicarea altor 252 de apartamente in Greenfield anul acestaImpact, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România, are în plan să înceapă ridicarea altor 252 de apartamente în ansamblul rezidenţial Greenfield, datorită ritmului bun de vânzări din faza de construcţie demarată la mijlocul anului trecut. Doar în luna ianuarie 2015, compania a vândut 33 de locuinţe în Greenfield.

 

Compania imobiliară Impact a rezervat o treime din apartamentele la care s-au început lucrările la jumătatea anului trecut, în ansamblul Greenfield, aşa că din luna martie va începe să construiască o nouă fază a proiectului din Băneasa. Lucian Mateescu, CEO Impact, a declarat pentru zf.ro că noua fază va cuprinde 252 de locuinţe, dispuse în 9 blocuri, la fel ca etapă de construcţie de anul trecut.

 

Directorul companiei spunea, într-un interviu pentru dezvoltatorimobiliar.ro, că ansamblul rezidenţial Greenfield se va extinde până la 5.000 de apartamente, care vor fi realizate în 10-12 etape. Fiecare etapă următoare va începe după vânzarea a 40% din cea precedentă. IMPACT deţine în prezent fondurile necesare implementării acestei politici.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.