TIOR

Impact a vandut aproape 400 de locuinte in 2015

Impact a vandut aproape 400 de locuinte in 2015Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor a vândut aproape 400 de locuinţe anul trecut în România. Vânzările au crescut de 3 ori în comparaţie cu anul 2014.

Ansamblul rezidenţial Greenfield, din Băneasa, a contribuit decisiv la creşterea vânzărilor de locuinţe pentru dezvoltatorul imobiliar Impact în anul 2015. Doar în cartierul Salcâmilor, din proiectul rezidenţial Greenfield, au fost tranzacţionate 340 de apartamente, din totalul celor 394 vândute de Impact.

De asemenea, anul trecut au mai fost vândute 34 de apartamente din prima fază a dezvoltării ansamblului rezidenţial Greenfield şi 14 case în oraşele din provincie (Oradea, Ploieşti şi Constanţa).

"Avansul vânzărilor Greenfield a fost favorizată de creşterea apetitului cumpărătorilor asociat cu interesul crescut manifestat de bănci referitor la finanţarea acordată. Creşterea numărului de unităţi vândute în 2015 se reflectă şi în creşterea suprafeţei vândute şi în creşterea veniturilor din vânzări, comparativ cu anul 2014", este menţionat într-un comunicat al dezvoltatorului Impact.

Planuri noi pentru ansamblul rezidenţial Greenfield

În proiectul Greenfield, planul Impact este ca în primăvară şi vara anului acestui an să înceapă lucrările de construcţie la o nouă componentă din cadrul cartierului Greenfield - ansamblul Platanilor. Acesta va fi format din 39 de blocuri şi aproximativ 900 de apartamente.

Şi planuri pentru un nou ansamblu rezidenţial...

Dezvoltatorul Impact Developer & Contractor şi-a stabilit şi un alt obiectiv important pentru anul 2016: realizarea documentaţiei tehnice pentru construcţia unui nou ansamblu rezidenţial în Bucureşti. Complexul ar urmă să fie dezvoltat în zona Prelungirea Ghencea - Bulevardul Timişoara.

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI