TIOR

Impact a scos la vanzare o parte din terenurile din Romania

Impact a scos la vanzare o parte din terenurile din RomaniaDezvoltatorul imobiliar Impact a scos la vânzare o parte din terenurile din România. Compania se va concentra anul viitor pe ansamblul rezidenţial Greenfield, unde doreşte să construiască câteva sute de locuinţe.

 

Impact a scos la vânzare mai multe terenuri din Constanţa şi Oradea, dar şi terenul pe care-l deține în zona Ghencea, de pe Bulevardul Timişoara, la preţul de 60 euro/mp.

 

Impact mai deţine şi un teren în zona Barbu Văcărescu, din Bucureşti, cumpărat pentru 9 milioane de euro. Aici, dezvoltatorul are în plan construirea unui proiect rezidenţial de mari dimensiuni, însă deocamdată termenul de începere al lucrărilor este incert.

 

La începutul anului viitor, dezvoltatorul imobiliar va începe procesul de vânzare al celor 250 de apartamente finalizate în 2014 în ansamblul rezidenţial Greenfield, iar din martie va demara lucrările la alte 280 de locuinţe în complex.

 

Referitor la vânzările de anul acesta din Greenfield, Lucian Mateescu, CEO Impact, a declarat că s-au tranzacţionat 70 de unităţi locative, din stocul de 100 disponibile.

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI