IKEA, printre cei mai mari dezvoltatori de locuinte

17-02-2016 / Blog rezidential

IKEA, printre cei mai mari dezvoltatori de locuinteRevenim cu informaţii proaspete despre planurile IKEA, care se pare că va fi printre cei mai mari dezvoltatori de locuinţe din România. Conform surselor, grupul suedez recunoscut pentru sectorul de mobilă, are în plan să construiască 10.000 de locuinţe în Sectorul 1 din Bucureşti.

IKEA a confirmat că intenţionează să construiască peste 10.000 de case şi apartamente într-un mega ansamblu rezidenţial din Sectorul 1 din Bucureşti, în zona Străuleşti. În afara componentei rezidenţiale, compania Vastint, divizia imobiliară a Ikea, va livra şi spaţii de birouri.

Potrivit surselor, Ikea a cumpărat un teren care dispune de un PUZ de peste 1 milion metri pătraţi, pe care se pot construi peste 10.000 de locuinţe noi. La un calcul simplu, de 1.000 euro/mp, întregul proiect de case şi apartamente va fi în valoare de peste 1 miliard de euro.

Proiectul va fi unul de referinţă pentru piaţa imobiliară locală şi va fi cel mai mare proiect rezidenţial din România. Este un proiect care va avea peste 1 milion de metri pătraţi construiţi, dar care va fi dezvoltat pe o perioadă mai lungă de timp, de până la 10 ani”, au declarat reprezentanţii Vastint.

În ultimii 2 ani, în România au fost livrate mai puțin de 20.000 de locuințe noi.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.