TIOR

IKEA porneste proiectul mixt rezidential-birouri in Timpuri Noi

IKEA porneste proiectul mixt rezidential-birouri in Timpuri NoiIKEA porneşte proiectul mixt rezidenţial-birouri din cartierul Timpuri Noi, din Bucureşti. Proiectul presupune construirea a 2 clădiri de birouri şi a 2 blocuri de apartamente.

 

 

Volumul investiţiilor imobiliare din România din ultimul an i-a convins pe dezvoltatori să înceapă noi şi noi proiecte rezidenţiale. După cum anunţase încă de la sfârşitul lui 2014, IKEA porneşte proiectul mixt rezidenţial-birouri, din Timpuri Noi. În prima etapă, compania va construi 2 clădiri de birouri, de 6 şi 10 etaje, urmând ca ulterior să livreze şi 2 blocuri de apartamente în Timpuri Noi, pe fosta platforma Timpuri Noi, din apropiere de Centrul Bucureştiului. Firma care se va ocupa de proiect este Vastint Imobiliare, divizia de profil a IKEA.

 

Pentru moment, se pregăteşte terenul, iar după aceea pot începe şi lucrările de construcţie propriu-zise. La ora actuală ştim doar că pentru cele 2 clădiri de birouri se vor investi circa 20 de milioane de euro.

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI