TIOR

IKEA ar putea construi 10.000 apartamente in Bucuresti!

IKEA ar putea construi 10.000 apartamente in Bucuresti!Veste bombă pe piaţa rezidenţială din România: IKEA, gigantul suedez din industria mobilei, ar putea construi 10.000 de apartamente într-un ansamblu rezidențial din Bucureşti!

Vastint România, divizia imobiliară a grupului IKEA, beneficiază de un PUZ în zona Siseşti, care permite construcţia a până la 10.000 de apartamente! Dezvoltatorul a cumpărat un lot de 48 de hectare în zona de Nord a Bucureştiului, aproape de viitoarea staţie de metrou Străuleşti şi în vecinătatea mall-ului Băneasa Shopping City. Aici, Vastint România intenţionează să construiască spaţii de birouri şi locuinţe noi.

”PUZ-ul este foarte generos, permite până la un milion de metri pătraţi construiţi. Important este să creăm un proiect care se integrează foarte bine în zona şi în comunitate. Piaţa din România, din punctul nostru de vedere, este una în care este momentul să se facă investiţii de către investitori cu viziune pe termen foarte lung. De aceea, am decis să intrăm în România.”, au declarat reprezentanţii Vastint România, care însă au evitat să menţioneze cât de mare va fi componentă rezidenţială. La o medie de 70 mp pentru fiecare apartament, ar rezulta 10.000 de locuinţe noi!

Divizia imobiliară a IKEA, Vastint, mai are în proprietate 2 mari proiecte în capitală. Unul dintre acestea, Timpuri Noi Square, dispune de 100.000 mp de birouri şi spaţii comerciale şi alţi 50.000 mp de spaţii rezidenţiale în lucru, iar cel de-al doilea, Business Garden Bucharest va cuprinde doar spaţii birouri şi spaţii comerciale.

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI