TIOR

HomeFinders: cererea pentru apartamente noi a crescut in Bucuresti

HomeFinders: cererea pentru apartamente noi a crescut in BucurestiPotrivit lui Matei Maloș, reprezentant al companiei HomeFinders, cererea pentru apartamente noi din Bucureşti a crescut şi va creşte de-a lungul anului 2015.

 

În cadrul unei conferinţe a site-ului wall-street.ro, reprezentantul companiei HomeFinders, Matei Maloș, a declarat că numărul de cereri pentru apartamente noi în Bucureşti a crescut chiar şi cu 80%. Cu toate acestea, tranzacţiile au rămas la un nivel stabil, pentru simplul motiv că multe proiecte rezidenţiale din Capitală sunt nefinalizate.

 

Cât se mai poate negocia preţul apartamentelor şi unde doresc bucureştenii să cumpere locuinţe noi?

 

Acelaşi Matei Maloș a mai declarat că marja de negociere pentru preţurile apartamentelor din Bucureşti s-a redus până la maximum 6% la începutul anului 2015, de 2 ori mai mică faţă de anul 2014.

 

Cartierele cele mai căutate de către bucureşteni sunt cele din zona Centrală şi Nordică a oraşului: Victoriei, Tineretului şi Aviaţiei. Aici preţurile s-au majorat cu aproximativ 10% faţă de acum 2-3 ani, însă cererea pentru apartamente a rămas foarte mare.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI