TIOR

Hercesa pregateste a treia faza a ansamblului rezidential din Titan

Hercesa pregateste a treia faza a ansamblului rezidential din TitanHercesa pregăteşte a treia fază a complexului rezidenţial dn Titan, Vivenda. Spaniolii speră să vândă ultimele 60 de apartamente din Titan, din faza a doua a ansamblului, până la sfârşitul anului, după care vor începe construcţia celei de-a treia faze, care va cuprinde 300 de locuinţe, în 2 blocuri.

 

În luna iunie a anului viitor, Hercesa, plănuieşte să construiască încă 300 de apartamente în ansamblul rezidenţial din Titan, Vivenda. Apartamentele se vor încadra în programul Prima Casă, din punctul de vedere al costurilor. Investiţia estimată în proiect este de 16 milioane de euro.

 

Spaniolii de la Hercesa au în Bucureşti mai multe terenuri pentru proiecte rezidenţiale. În complexul Vivenda mai sunt disponibili încă 25.000 de metri pătraţi. Decizia de a continua proiectul vine în condiţiile în care sursele de finanţare de pe piaţă dau semne de revenire, iar vânzările din cadrul ansamblului sunt din ce în ce mai bune.

 

"Discutăm cu băncile pentru finanţarea proiectului şi situaţia s-a schimbat în bine în ceea ce priveşte disponibilitatea de a credita proiecte rezidenţiale. Creditele sunt mai accesibile pentru clienţi, iar dobânzile la creditele în lei s-au redus considerabil. În plus, piaa este din nou activă, iar încrederea din partea consumatorilor a revenit. Faţă de anul trecut, ritmul de vânzare a locuinţelor în Vivenda s-a dublat, de la 6-7 unităţi pe lună la 15 unităţi pe lună", au declarat reprezentanţii Hercesa.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Titan, de pe portalul dezvoltatorimobiliar.ro.

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI