TIOR

Hercesa isi schimba strategia pentru cea de-a treia faza a complexului rezidential Vivenda

Hercesa isi schimba strategia pentru cea de-a treia faza a complexului rezidential VivendaGrupul spaniol Hercesa şi-a programat pentru anul 2015 începerea construcţiei celei de-a treia faze a complexului rezidenţial Vivenda Residence, din Bucureşti, foarte aproape de staţia de metrou Costin Georgian. Spre deosebire de primele 2 faze ale ansamblului, Hercesa are în plan schimbarea strategiei.

 

Spaniolii de la Hercesa vor începe în vara acestui an lucrările la a treia faza a complexului rezidenţial Vivenda Residence, din Bucureşti, iar noile apartamente vor avea un alt target faţă de locuinţele din primele 2 faze: “Lucrăm la proiect şi vrem să-l facem puţin mai diferit decât primele două faze. Vrem să construim apartamente în București care să se încadreze în plafonul de preţ de 380.000 de lei şi 120 metri pătraţi pentru a beneficia de TVA de 5%”, a declarat Mauricio Mesa Gomez, directorul Hercesa România, citat de Mediafax.

 

Fondurile necesare noii faze au fost obţinute de pe urma vânzării terenului pe care compania l-a deţinut lângă Pasajul Basarab: “Strategia noastră a fost să obţinem fonduri pentru investiţii din vânzarea de alte active. Am vândut terenul de lângă Pasajul Basarab cu ideea să începem anul viitor faza trei din Vivenda Residence”, a mai spus directorul Hercesa.

 

Faza a treia a complexului din zona Costin Georgian presupune ridicarea a 100 de apartamente, care vor necesita o investiţie de 5 milioane de euro.

 

Vivenda Residence cuprinde până acum trei blocuri care găzduiesc 420 de apartamente, majoritatea dintre acestea locuite. Anul trecut compania Hercesa a vândut 90 de apartamente.

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI