TIOR

Hanner Group va continua sa investeasca in ansambluri rezidentiale

Hanner Group va continua sa investeasca in ansambluri rezidentialeHanner Group, dezvoltatorul imobiliar al ansamblului rezidenţial The Park, din cartierul Tineretului, anunţă că va continua să investească în ansambluri rezidenţiale din România.

 

Ansamblul rezidenţial The Park, din apropierea Parcului Tineretului, din Bucureşti, va dispune, până la sfârşitul anului 2015, şi de cea de-a doua clădire de apartamente. După aceea, dezvoltatorul imobiliar Hanner Group va începe lucrările la al treilea imobil din cadrul proiectului.

 

De asemenea, Hanner Group ia în considerare să investească şi în alte ansambluri rezidenţiale din ţară, dar şi în clădiri de birouri. Vânzările pentru ansamblul rezidenţial The Park au fost foarte bune, întrucât din primul bloc mai sunt la vânzare doar câteva locuinţe. 95% din imobil este vândut.

 

Lituanienii de la Hanner Group au un buget de 37 milioane euro pentru complexul rezidenţial The Park, care va fi format din 4 clădiri cu aproximativ 470 de apartamente. Obiectivul dezvoltatorului este livrarea unui bloc la fiecare început de an.

 

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI