Hagi si-a mutat Viitorul in ansamblul rezidential Cosmopolis

17-09-2013 / Blog rezidential

Hagi si-a mutat Viitorul in ansamblul rezidential CosmopolisGheorghe Hagi, patronul echipei de fotbal Viitorul Constanța, și-a cazat jucătorii și staff-ul tehnic în ansamblul rezidențial Cosmopolis. În total, 32 de apartamente au fost închiriate pentru aceștia.

 

Agenția imobiliară Coldwell Banker Affiliates of Romania a fost cea care a intermediat închiererea celor 32 de apartamente pentru echipa Viitorul Constanța în ansamblul rezidențial Cosmopolis.

 

 

 

Apartamente cu 2 si 3 camere, tipurile de locuințe închiriate de Hagi în Cosmopolis

 

Apartamentele închiriate de către Hagi pentru echipa sa, Viitorul Constanța, sunt de 2 și 3 camere. Anual, patronul constănțenilor, va plăti 100.000 de euro pentru găzduira formației Viitorul.

 

Gabriel Voicu, director Divizia de Locuințe Noi Coldwell Banker și Manager de proiect Cosmopolis s-a declarat mulțumit de felul în care au decurs închierierea celor 32 de apartamente din ansamblul rezidențial Cosmopolis. De asemenea, el a declarat că în cadrul complexului s-au mai închirat și alte 25 de locuințe in ultimele trei luni.

 

La începutul lui 2013, în ansamblul rezidențial Cosmopolis un investitor a închiriat un întreg bloc de apartamente, printr-o tranzacție de 2 milioane de euro.

 

Cât costă să închiriezi în Cosmpolis?

 

În ansamblul rezidențial Cosmopolis, garsonierele se închiriază cu aproximativ 250 de euro pe lună, în vreme ce apartamentele cu 2 si 3 camere cu 300 de euro pe lună, respectiv 400 de euro pe lună.

 

În complexul rezidențial Cosmopolis s-au finalizat peste 1.250 de case și apartamente. În jur de 150 vor fi terminate până la sfârșitul lui 2013.

 

Conform Coldwell Banker, doar anul acesta s-au vândut 200 de locuințe.

 

Cosmopolis, cel mai mare ansamblu rezidențial din zona de nord-est a Bucureștiului

 

Cu cele peste 1.250 de case și apartamente construite aici, Cosmopolis a devenit cel mai mare ansamblu rezidențial din zona de nord-est a Bucurestiului. Acesta se află în apropiere de Șoseaua de Centură.

 

În acest complex rezidențial au fost făcute investiții de peste 230 de milioane de euro.

 

Sursa foto: cosmopolis.ro

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.