TIOR

GTC Romania vrea sa mai investeasca la noi

GTC Romania vrea sa mai investeasca la noiDezvoltatorul imobiliar GTC România doreşte să-şi continue investiţiile rezidenţiale în România. Constructorul ansamblurilor rezidenţiale FeliCity şi Rose Garden şi al complexului de birouri City Gate analizează piaţă pentru viitoare investiţii.

 

România este atractivă pentru investitori. Dezvoltatorul imobiliar GTC este de părere că acum este cel mai bun moment pentru noi construcţii, datorită scăderilor preţurilor terenurilor şi datorită cererii pentru spaţii de birouri şi locuinţe.

GTC România a investit până acum în ţara noastră peste 400 de milioane de euro, în complexul de birouri Green Gata, ansamblurile rezidenţiale Rose Garden şi FeliCity, dar şi în centrele comerciale Galeria, din Arad, Buzău şi Piatra-Neamţ. Rezultatele au venit conform aşteptărilor.

 

Complexul de birouri Green Gate este ocupat într-o proporţie de peste 90%, iar chiriaşii sunt de renume, precum Romtelecom, Microsoft, Millenium Bank, Alcatel sau Rompetrol. Complexurile rezidenţiale Rose Garden şi FeliCity sunt performante în vânzare, iar centrele comerciale din afară Bucureştiului au prins la public.

 

GTC Group este compania-mamă, ce cuprinde şi GTC România. Această este extinsă în 10 state europene, printre care Rusia, Ucraina, Serbia, Ungaria sau Croaţia. Rămâne de văzut ce alte proiecte rezidenţiale vor fi mai construite în următorii ani de către GTC Group.

Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI