Gran Via termina primele apartamente dintr-un ansamblu din Militari

20-01-2016 / Blog rezidential

Gran Via termina primele apartamente dintr-un ansamblu din MilitariDezvoltatorul imobiliar Gran Via va livra peste 8 luni primele 288 apartamente dintr-un ansamblu rezidenţial din Militari, cel de-al doilea proiect al său din România.

Gran Via Park este numele unui ansamblu rezidenţial din Militari, construit de către compania Gran Via. Proiectul se află la intersecţia bulevardelor Timişoara şi Lujerului, vizavi de Plaza România. Acest ansamblu rezidenţial din Militari va avea 1.100 de locuinţe, din care primele 288 de apartamente vor fi livrate în acest an.

Preţurile imobilelor din acest ansamblu rezidenţial din Militari încep de la 40.500 euro, pentru garsoniere. Apartamentele de 2 camere au costuri cuprinse între 60.000 euro şi 78.000 euro, apartamentele de 3 camere se vor vinde la preţuri de până la 104.000 euro, în timp ce locuinţele de 4 camere vor fi disponibile la preţuri de 115.000 euro. Preţurile nu includ TVA-ul.

Primul ansamblu rezidenţial construit de Gran Via în România este Timişoara 58 Apartments, din Drumul Taberei. Până acum au fost finalizate 3 blocuri cu 243 de apartamente.

Gran Via ar putea construi noi ansambluri rezidenţiale şi pe terenul aferent platformei Tricodava, din Bucureşti, dar şi în Constanţa, unde deţine un alt teren.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.