Gran Via isi extinde finantarea de la Libra Bank

20-07-2016 / Blog rezidential

Gran Via isi extinde finantarea de la Libra BankCompania imobiliară Gran Via îşi extinde finanţarea de la Libra Bank pentru a construi o nouă fază în ansamblul rezidenţial Gran Via Park, din zona Lujerului. Extinderea finanţării de la Libra Bank este de 35%, până la 54 milioane lei.

Gran Via are în plan să înceapă în septembrie lucrările la încă 2 blocuri de apartamente în complexul rezidenţial Gran Via Park, din Lujerului. În total vor fi ridicate încă 214 locuinţe noi. Pentru acest lucru, compania şi-a extins linia de finanţare de la Libra Bank până la 54 milioane lei.

Proiectul din Lujerului prevede încă 5 blocuri de apartamente, dar şi 2 clădiri de birouri.

Primele 2 blocuri din Gran Via Park – gata în octombrie 2016

Primele 2 blocuri din ansamblul rezidenţial Gran Via Park vor fi gata în octombrie 2016 şi vor cuprinde 289 apartamente. Din aceste locuinţe au fost deja vândute 130, conform directorului general Gran Via România, Antoanela Comşa, citată de capital.ro.

„Avem o linie de finanţare de 54 mil. lei de la Libra Bank, iar din ce am vândut până acum returnăm băncii 24 mil. lei. Mai rămânem cu circa 30 milioane lei finanţare pentru începerea unei noi etape“, a declarat doamna Comşa.

Ce modalităţi de plată aleg cumpărătorii apartamentelor din Gran Via Park?

Potrivit Gran Via România, românii care cumpără apartamente în ansamblul Gran Via Park folosesc credite ipotecare şi cash, în proporţie echilibrată. Înaintea adoptării legii dării în plată, cei mai mulţi clienţi alegeau programul Prima Casă pentru finanţare.

Timişoara 58 Apartments, primul ansamblu rezidenţial dezvoltat de Gran Via în Bucureşti

Timişoara 58 Apartaments, din Drumul Taberei, este primul proiect rezidenţial al Gran Via în Bucureşti. Complexul cuprinde până acum 3 blocuri cu 243 apartamente.

În planurile de viitor ale dezvoltatorului imobiliar intră şi un ansamblu de locuinţe în Băneasa, pe terenul unei foste fabrici de pâine. La ora actuală compania aşteaptă eliberarea autorizaţiei de construcţie înainte de a începe proiectul care prevede 3 blocuri de 6 etaje (plus 2 retrase), cu 320 de locuinţe.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.