TIOR

Gran Via da startul proiectului de 1.100 apartamente din Militari

Gran Via da startul proiectului de 1.100 apartamente din MilitariCompania Gran Via dă startul lucrărilor la ansamblul rezidenţial de apartamente noi, Gran Via Park, pe care-l construieşte pe terenul fostei fabrici Electrotehnica, din zona Lujerului, vizavi de mall-ul Plaza România, în cartierul Militari.


1.100 de apartamente noi construieşte compania Gran Via într-un ansamblu rezidenţial din cartierul Militari, din Bucureşti. Locaţia aleasă pentru proiectul imobiliar la care ne referim este terenul pe care se află fosta fabrică Electrotehnica, amplasat chiar peste drum de mall-ul Plaza România. Potrivit informaţiilor de la reprezentanţii Gran Via, locuinţele din ansamblul rezidenţial din Militari vor avea preţuri de pornire de la 55.650 euro (TVA inclus). Primele apartamente noi din Militari vor fi livrate la sfârşitul anului 2016, dar cumpărătorii îşi pot face rezervările încă din acest an.


Locuinţele vor fi amplasate în blocuri cu înălţimi cuprinse între 2 şi 16 etaje. De asemenea, Gran Via ar putea construi şi imobile de birouri, de până la 20 etaje, dacă va există cerere din partea clienţilor.


Gran Via mai are şi alte câteva terenuri în Bucureşti (în partea nordică şi vestică a oraşului), dar şi în Constanţa, unde a început deja lucrările sau, în unele cazuri, este în faze avansate (cum este cazul proiectului Timişoara 58 Apartments, din cartierul Drumul Taberei, ale cărui prime 2 etape au fost deja construite).

 

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI