TIOR

Gran Via continua proiectul rezidential din Drumul Taberei

Gran Via continua proiectul rezidential din Drumul TabereiGran Via continuă proiectul rezidenţial din Drumul Taberei, Timişoara 58 Apartments. După finalizarea din această primăvară a primului bloc nou din Drumul Taberei, după o investiţie de 4,5 milioane de euro, acum spaniolii au început lucrările la alte 2 imobile din complex. Gran Via a luat un credit de 3,3 milioane de euro de la Garanti Bank.

 

Două noi blocuri de apartamente în Drumul Taberei vor construit în următoarele luni spaniolii de la Gran Via, în complexul rezidenţial Timişoara 58 Apartments. Imobilele vor avea câte 84 de apartamente fiecare, la fel ca primul bloc finalizat în primăvară. Termenul de finalizare al acestora a fost stabilit pentru luna aprilie a anului viitor.

 

„Am început lucrările de o lună, astfel că am ajuns cu structura blocurilor la parter, ţinând cont că avum un singur subsol pentru boxe. Faţă de primul bloc finalizat am modificat puţin structura apartamentelor, astfel că avem doar locuinţe decomandate şi, în unele cazuri, am mărit bucătăriile cu 3-4 metri pătraţi deoarece asta ne-au cerut clienţii. Pentru finanţare am ipotecat primul bloc către Garanti şi am luat un credit de 3,3 milioane de euro, iar banii obţinuţi din vânzarea apartamentelor îi reinvestim în proiect“ a declarat Antoanele Comşa, directorul general al companiei.

 

Vânzările în complexul de blocuri noi din Drumul Taberei au mers bine, 25 de locuinţe fiind tranzacţionate până acum.

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI