TIOR

Gran Via a luat un credit de 40 milioane euro de la Libra Bank

Gran Via a luat un credit de 40 milioane euro de la Libra BankGran Via, dezvoltatorul imobiliar al ansamblului rezidenţial Timişoara 58 Apartments din Drumul Taberei, a luat un credit de 40 milioane euro de la Libra Internet Bank. Banii vor fi folosiţi pentru construcţia unui complex rezidenţial în zona Lujerului, tot din Bucureşti.

 

Cu ajutorul creditului de la Libra Internet Bank compania Gran Via va acoperi 65% din finanţările necesare ansamblului rezidenţial de pe terenul fostei fabrici Electrotehnica, din Bucureşti. Lucrările au început deja, încă din această toamnă. Primele 2 blocuri vor avea 289 apartamente, vor fi gata până la sfârşitul anului 2016 şi vor necesita o investiţie de 13 milioane euro, fără TVA.

 

„Pentru proiectul de la Lujerului am obţinut 40 mil. lei de la Libra Internet Bank pentru 65% din valoarea lucrărilor de construcţie, în timp ce pentru Timişoara 58 am lucrat cu Garanti Bank, care pentru prima faza ne-a finanţat 65% din valoarea de vânzare a proiectului, iar la faza a doua ne-au împrumutat cu 65% din valoarea lucrărilor de construcţie. De la Garanti am obţinut câte 5 milioane euro pentru fiecare etapă“, este declaraţia Antoanelei Comşa, directorul general al firmei Gran Via.

 

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI