TIOR

Grabeste-te sa castigi un espressor Tchibo Cafissimo!

Grabeste-te sa castigi un espressor Tchibo Cafissimo!Au mai rămas mai puţin de 2 săptămâni până când te poţi înscrie în cursa pentru câştigarea unui espressor Tchibo Cafissimo, oferit de portalul DezvoltatorImobiliar.ro! Vezi ce trebui să faci că să participi la concurs!

În perioada 14 aprilie – 31 mai 2016, portalul DezvoltatorImobiliar.ro organizează un concurs ce are că premiu un espressor Tchibo Cafissimo. Cum te-am obişnuit deja, tragerea la sorţi în urma căreia vom desemna câştigătorul va fi realizată folosind serviciul random.org.

Aşadar, până la data de 31 mai 2016 ai timp să te abonezi la newsletter-ul DezvoltatorImobiliar.ro pentru a câştigă un espressor Tchibo Cafissimo. Dacă eşti deja abonat, poţi sta fără griji, întrucât participi automat la concurs.

Pentru informaţii suplimentare, intră pe pagina oficială a concursului.

Alte 3 motive pentru a te abona la newsletter-ul DezvoltatorImobiliar.ro

Vrei să fii la zi cu cele mai noi informaţii din piaţă mobiliară? Eşti interesat să cunoşti tendinţele actuale de amenajări interioare şi de arhitectură? Îţi doreşti să-ţi cumperi o locuinţă? Atunci poţi câştiga premiul oferit de portalul DezvoltatorImobiliar.ro, abonandu-te la newsletter!

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI