TIOR

Grabeste-te sa castigi mega-premiul oferit de catre DezvoltatorImobiliar.ro

Grabeste-te sa castigi mega-premiul oferit de catre DezvoltatorImobiliar.roAu mai rămas doar 26 de zile până când te poţi înscrie la concursul care are ca premiu o maşină de spălat Arctic, oferită de către portalul DezvoltatorImobiliar.ro. Vezi care sunt condiţiile de participare!

 

Toţi abonaţii actuali la newsletterul DezvoltatorImobiliar.ro, dar şi persoanele care se abonează până la 1 noiembrie 2015 au o şansă uriaşă – să câştige o maşină de spălat Arctic! Oricine se poate abona foarte uşor, cu doar câteva click-uri, aşa că în numai câteva minute, după confirmarea abonării, intră în cursa pentru premiu. Totuşi, reprezentanţii agenţiilor, dezvoltatorilor, portalurilor imobiliare şi rudele de gradul I ale acestora nu sunt eligibili pentru concurs. Tragerea la sorţi se va realiza pe data de 02.11.2015, folosind serviciul random.org.

 

O mulţime de motive ca să fiţi abonaţi la newsletter-ul DezvoltatorImobiliar.ro

 

Avantajele abonării la newsletterul DezvoltatorImobiliar.ro sunt numeroase. Dacă eşti în căutarea unei locuinţe noi, în Bucureşti sau în alte judeţe ale ţării, eşti pasionat de piaţa imobiliară şi doreşti să cunoşti noutăţile sau ai nevoie de sfaturi pentru amenajarea căminului tău, portalul DezvoltatorImobiliar.ro este locul pe care trebuie să-l vizitezi. Aici găseşti prezentări complete ale ansamblurilor rezidenţiale şi locuinţelor din țară (inclusiv cu tururi virtuale, o inovaţie pe piaţă rezidenţială din România, schiţe şi fotografii profesionale), ştiri imobiliare, idei de amenajări interioare şi articole de arhitectură.

 

Dacă te-am convins, atunci este momentul să te abonezi la newsletter, mai ales că vor urma numeroase alte concursuri, cu premii variate şi interesante.

 

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI